Felaktig information från IP-Only

Det finns inget beslut om att Zitius inte ska bygga i Jularp!

Onsdag den 5:april fattade Länsstyrelsen Skåne beslut om bidrag till fiberprojekt på lansbyggden. Höörs kommun var bland de sökande och man hade sökt för hela kommunen. Den ansökan avslogs. Läs mer här. Beslut om bidrag för fiber

Direkt efter att detta beslut kommit från länsstyrelsen började IP-Only att ringa runt och berätta att Zitius inte kommer anlägga någon fiber i vårt område. Så är såklart inte fallet. Detta är mycket agressiv marknadsföring och röster höjs för att anmäla IP-Only. Se vad våra grannar i Norra Rörum (fibernorrarorum.se) skriver. 

Det är lätt att tro att IP-Only är enda alternativet och att det gäller att ta chansen när den ges. Så är det inte. Zitius är på gång i flera områden i Höör och har ramavtal i hela kommunen. I dagarna har man gjort upphandling med entreprenör om uttbyggnad i Hallaröd m fl. Norra Rörum, Jularp och Tjörnarp hoppas alla vara de som står näst på tur.

Det är mycket på gång när det gäller fiberutbyggnaden. Det gäller att vara på sin vakt. Vi tror på samarbetet med Zitius och Höörs kommun. Därför hoppas vi att så många som möjligt skriver avtal med Zitius på fibertillalla.se.

Henrik som är med i fibergruppen har samanställt tankar och information om Zitius och IP-Only. Se länk nedan:

Angående fiber – Zitius och IP Only

Projektgruppen Jularps fiber via Sven 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s